Gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter:

Sara er ny leder i Surnadal Næringsforening - og nå starter hun også i ny jobb

I tillegg til at Sara Akerfeldt snart starter i ny jobb som konseptutvikler i Svorka er hun nå også valgt som ny leder i Surnadal Næringsforening. – Det blir med andre ord mye utviklingsarbeid og jeg gleder meg til å ta fatt på spennende oppgaver framover, sier hun.

Ny leder: Sara Akerfeldt (47) har overtatt vervet som leder for Surnadal Næringsforening og skal nå ta dette arbeidet videre. Hun ser fram til å bidra til å utvikle næringslivet i Surnadal videre og gleder seg til å ta fatt på de mange spennende oppgavene i samarbeid med styret, kommunen og næringslivet.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

I forkant av Surnadal Næringsforenings frokostmøte ved Thon Hotel Surnadal tirsdag morgen ble næringsforeningens årsmøte avholdt. Årsmøtet skulle egentlig avholdes i februar, men ble utsatt. Så kom koronapandemien og møtet ble ytterligere utsatt.