Tøffe tider - måtte stenge dørene og permittere ansatte:

Slik har koronaen påvirket lokale reiselivsbedrifter

Reiselivsnæringa er hardt rammet som følge av koronapandemien og mange er avhengige av støtteordninger. Her forteller fire lokale bedriftsledere om situasjonen i deres bedrift, hvordan de har opplevd koronatida – og litt om hvordan de ser på framtidsutsiktene.

Tøffe tider: Bedriftslederne Nina Torvik (Opp & Ut), Eva Husby (Kokkens Spiseri) og Tollak J. Skogland (Sunndalsøra Hotell) forteller alle om tøffe tider for reiselivet, også lokalt. En fellesnevner for bedriftene deres er imidlertid at juli ble en bra måned.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Sunndalsøra Hotel, Opp & Ut, Thon Hotel Surnadal og Kokkens Spiseri var til stede da SuSu: Connect torsdag arrangerte treff for reiselivsbedrifter i Sunndal og Surnadal.