Hektiske dager ved Røv Mølle:

– Godværet kom i grevens tid

– Godværet kom i grevens tid. Jeg kan ikke huske at det har vært så sein innhøsting her tidligere. Det sier daglig leder ved Røv Mølle, der det har vært hektiske dager etter at godværet endelig kom og berget kornavlingene.

Endelig godvær: Godværet med sol og vind kom i grevens tid for kornbøndene i Surnadal. Ved Røv Mølle har de dermed hatt noen svært hektiske dager etter at de første lassene med korn rullet inn før helga.   Foto: Tove Mogstad

Nyheter

En våt seinsommer og høst ga god grunn til bekymring for årets kornavling. Lenge så det veldig mørkt ut, men så kom altså et mer enn kjærkomment høgtrykk med sol og vind og snudde om på situasjonen. Godværet den siste uka gjør at de aller fleste likevel ser ut til å berge kornavlingene sine.