Bruktbilbrødrene på Tiltereidet

– Det går mest i diesel her på landsbygda

Brødrene Ole Jonny (64) og Svein Kåre (60) har siden 2004 drevet Toven Bruktbil DA i Eidsvåg. De har solgt mellom 700-800 brukte biler. Markedet er blitt mer presset, men de får hjulene til å gå rundt.

Klargjøring: Brødrene driver mye med bilklargjøring, papirarbeid, hjulomlegging og slike ting. Verkstedtjenester setter de bort. Foto: Eirik Heen  Foto: Eirik Heen

Nyheter
  • Romsdals Budstikke: Du har garantert kjørt forbi lokalene til Toven Bruktbil en rekke ganger. Den lille bilbedriften ligger kloss inntil fylkesveg 62 på Tiltereidet, midt mellom Eidsvåg sentrum og Eidsøra. På Moldes beste østkant, kan man vel si nå. Litt der ingen skulle tru med tanke på bilsalg, egentlig. Men brødrene mener at beliggenheten er midt i blinken.

– De fleste kundene våre er fra Møre og Romsdal, og vi ligger jo på sett og vis midt i fylket. Det er finn.no som styrer hele bransjen nå. Vi har solgt bil til kunder fra Tana i nord til Kristiansand i sør, har man først funnet rett bil og den befinner seg på Tiltereidet, så er ikke det noe problem, sier Ole Jonny Toven.