Familie på fem vil etablere seg på fjellgård:

- Legger de ned barnehagen og skolen, så flytter vi ikke hit

May Hilde Sveen Vermøy og Thomas Stangvik er klare til å ta over fjellgården Sveen i øvre Sunndal. - Men nå har vi satt alt på vent. Vi kan ikke flytte hit om barnehagen og skolen på Gjøra blir nedlagt.

Thomas Stangvik og May Hilde Sveen Vermøy er klar til å flytte til fjellgården Sveen i øvre Sunndal sammen med barna Christian (4) og tvillingene Erik (2) og Elise (2). Nå er planene lagt på vent. De vil ikke flytte før de vet om skolen og barnehagen består på Gjøra. 

Nyheter

Kommunedirektøren i Sunndal har foreslått å legge ned hele oppvekstsentret på Gjøra. Det vil si at både barnehagen og skolen forsvinner hvis politikerne følge kommunedirektørens innstilling. Forslaget har vakt sterke reaksjoner - og mange frykter at det vil få alvorlige følger for bosetninga i øvre Sunndal dersom forslaget blir stående.