Helt avhengige av sponsormidler:

Både russerevy og russeavis henger i en tynn tråd - nå ber russen bedrifter og lokalsamfunn om hjelp

Surnadalsrussen 2021 har gått glipp av mye inntekt blant annet fordi de har droppet å arrangere fester. Koronasituasjonen gjør generelt at inntekten er på et minimum, så derfor ber de nå bedrifter og private i Surnadal om hjelp, slik at de kan levere både russerevy og russeavis.

Frir til lokalsamfunnet: Surnadalsrussen 2021 ønsker å bidra med noe positivt til lokalmiljøet gjennom å levere en god revy og en god russeavis. Revysjef og russeavisredaktør Gunn Astrid Hove, russepresident Edvard Bolme Fjerstad og festsjef Kristin Bøklep appelerer derfor til kultursjela i Surnadal når de nå ber bedrifter og private om økonomisk hjelp.   Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Fredag inviterte surnadalsrussen, ved russepresident Edvard Bolme Fjerstad, revysjef og russeavisredaktør Gunn Astrid Hove og festsjef Kristin Bøklep, til et lite pressetreff. Agendaen var inntektstapet de opplever som følge av koronasituasjonen og de konsekvenser dette får.