Barnehagen trekker alle fagområdene inn i hjortejakta:

Årets store høydepunkt - matnyttig læring i praksis

Det er mye å lære for barna i de tre barnehagene som hver eneste høst blir invitert med på hjortejakt i Halsa – nå Heim kommune. – Dette er helt klart årets høgdepunkt og vi trekker alle sju fagområdene inn i hjortejakta, forteller barnehagestyrer ved Halsanaustan barnehage, Wenche Romfo Løvik.

Vellykket jakt: Jakta er avsluttet med godt resultat og de to felte hjortene skal fraktes ned. Så skal de flås og henges til mørning, før de blir til kjempegod mat. Barna tar del i arbeidet og får mange inntrykk og opplevelser i løpet av dagen.  Foto: Privat

Nyheter

En dag hvert eneste år blir barnehagene i Halsa-delen av det som nå er Heim kommune invitert med ut i skogen på hjortejakt. Et artig avbrekk i hverdagen og en stor opplevelse for de små, samtidig som det er mye å lære. Matnyttig kunnskap, i ordets rette forstand.