Black Friday nærmer seg – men i år blir det annerledes:

Forbereder Black Week og tidlig julehandel

27. november er årets dato for Black Friday. I det nesten helrenoverte Alti–senteret i Surnadal pågår nå forberedelser, men i år blir det Black Week for å spre handelen utover hele uka. Nisser og julepynt kommer også fram – for nå starter julehandelen.

Forbereder julehandelen: I Alti-senteret i Surnadal forberedes Black Week og julehandel. Myndighetene anbefaler i år å spre julehandelen i størst mulig grad, så butikkene finner nå fram både nisser og annen julepynt – her ved daglig leder i ARK-butikken, Tove Sundli, og senterleder Lorentz Sæter.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

En av årets store inntektsdager for handelsstanden er Black Friday, som i år er 27. november. I fjor dro nordmenn kortene sine for 3,8 milliarder kroner i løpet av Black Friday.