Nanna Ranes gir ut bok:

Tusen år mellom to permer

Drivas frilansjournalist Nanna Ranes fikk svært god respons på artikkelserien «Tusen års levd liv». Nå har hun samlet alle disse historiene mellom to permer og i månedsskiftet november/desember kommer boka. Ei bok som ganske sikkert vil ligge under mange juletre i år.

Gir ut bok: I månedsskiftet november/desember kommer boka med alle de personlige historiene fra Driva-serien «Tusen års levd liv» ført i pennen av Nanna Ranes. Her viser forfatteren fram et bilde av bokomslaget, et bilde fra da Mikkel Berset fikk sin aller siste fjelltur som han hadde drømt om så lenge.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Nanna Ranes liker å snakke med – og skrive om folk, noe hun også gjør veldig godt. Dette har Driva-leserne også merket seg. Responsen var svært god etter at hun i fjor besøkte eldre mennesker og formidlet deres egne historier gjennom serien «Tusen års levd liv». Nå har Nanna samlet alle disse historiene mellom to permer, og i månedsskiftet november/desember kommer altså boka.