Næringslivet oppfordrer til lokal handel

- Spør gjerne hva du kan gjøre for bygda.

Ønsker deg velkommen: Ida Bochkon, Hageland, Linn Hamnes, Alti, Sondre Ormset, Surnadal IL, Tove Sundli, Ark, Gerald Grewe, Brekkøya Camping, Bente Edvardsen, Inc, Britt Brauten, Sport 1, Ildrid Tørset, Trollheimen Sysenter og leder Sara Akerfeldt Surnadal Næringsforening. 

Nyheter

Leder Sara Akerfeldt i Surnadal Næringsforening ønsker å minne innbyggerne i Surnadal på hvor viktig lokal handel er for trivsel og vekst i lokalsamfunnene. Julehandelen er i gang og Black Weeks står for døra. Uten lokal handel, ingen butikker, færre arbeidsplasser og fraflytting heller enn tilflytting. De næringsdrivende synes det er spesielt viktig folk tenker over dette om de ønsker å ha butikker i bygda også når koronatåka letter.