Koronastatus fra Tingvoll og Kristiansund:

Tre pasienter og 12 helsearbeidere i karantene

Tre pasienter, ti ansatte ved Kristiansund sjukehus og to ambulansepersonell er satt i karantene.
Nyheter

Det er satt i gang en omfattende smittesporing i Tingvoll etter at en person fra kommunen fikk påvist koronaviruset. Fem ansatte i hjemmesykepleien i tillegg til familiemedlemmer til en vel 80 år gammel mann fra Tingvoll må i karantene etter at det viser seg at mannen er covid-19 positiv.

Klinikksjef Åge Austheim ved sykehuset i Kristiansund bekrefter overfor Tidens Krav at koronadiagnosen på pasienten fra Tingvoll ble stilt på sykehuset.

– Ja, diagnosen ble stilt i sykehuset og vi har tatt en gjennomgang av pasientforløpet. Konsekvensen av dette er at vi nå har 12 ansatte (inkludert to ambulansepersonell) og tre pasienter i karantene ved sykehuset i Kristiansund, sier Austheim.

Austheim opplyser at det gjøres nå en detaljert gjennomgang av situasjonen, men at det eer normal drift ved sykehuset.