Ordføreren fikk mange innspill i møte med Mental Helse Sunndal

- Dere gjør et veldig viktig arbeid

- Også i min familie vet vi hva det vil si å plages med den psykiske helsa. Dere gjør et veldig viktig arbeid!

Ble godt mottatt: Medlemmene i Mental Helse Sunndal med leder Sissel Vaagland i spissen er glad for at ordfører Ståle Refstie tok seg tid til å møte dem. Foto Sigmund Tjelle. 

Nyheter

Ordfører Ståle Refstie fikk en god prat og mange viktige innspill med seg tilbake til ordførerkontoret etter fredagens møte med medlemmene i Mental Helse Sunndal. Organisasjonen hadde inviterte ordføreren til en prat da de i det siste har fryktet for at tilbudet ved dagsenteret kunne bli berørt at den pågående budsjettprosessen i kommunen. Det kom tidlig i møtet fram at dagens tilbud opprettholdes også neste år.