Kreative snekkere monterte lyshjerte på helsehuset:

Lyser opp i mørketida

Forbipasserende ved det nye helsehuset i Eidsvåg har i helga kunnet glede seg over et stort lysende hjerte på bygget. - Dette er kun for å gi folk en liten oppmuntring i mørketida, sier prosjektleder Arthur Kåre Vik i entreprenørfirmaet Betonmast Røsand.

Hjerteformet lyslenke: En trivelig og godt synlig gest i den verste værhelga på lange tider. 

Nyheter

Det var like før de tok helg sist fredag at to oppfinnsomme snekkere i firmaet som bygger det nye helsehuset i Eidsvåg gikk i gang med å strekke ei lyslenke formet som et hjerte på fasaden mot fylkesvegen.. Det har mange satt stor pris på i den verste, mørkeste og mest vindfulle værhelga så langt ut i førjulsvinteren. Arthur Kåre Vik er prosjektleder på helsehuset. Han vil ikke ha noe ære for det lysende påfunnet, men gleder seg over påfunnet. Æren er det to snekkere fra Kristiansund som skal ha.