Rolig natt for politiet

Den kraftige vinden og de store nedbørsmengdene har vært merkbar for de fleste på Nordmøre og i Romsdal i natt, men politiet har så langt ikke fått mange meldinger om skader.
Nyheter

Noen få meldinger om tre i vegbanen og et større jordras på Sula som en følge av nedbør og sterk vind er det eneste politiet har registrert, skriver de på Twitter søndag morgen. I tillegg er det kommet inn noen meldinger og feststøy som viste seg å være innenfor de rådende anbefalinger. - Vær og vind har nok lagt en demper på utelivet i helgen, konkluderer politiet.

Meteorologene melder om fortsatt kraftige vindkast søndag morgen, men vinden vil avta en god del utover dagen.

Politiet i Trøndelag melder om at de fikk melding om et titalls griser som var på rømmen i Oppdal i går kveld. Etter iherdig innsats av flere fikk eieren til slutt kontroll på grisene. Om rømmingen skyldes at døra til grisefjøset blåste opp, står det ingen ting om i meldingen fra politiet.