Tilbyr ny alpinløype - venter på snø

Ny trase og ny snøkanon skal gi publikum en bedre alpinopplevelse hos Surnadal Alpinsenter.

Tilbyr ny trase: Driftsleder Odd Rune Hoem i Surnadal Alpinsenter har i sommer sørga for ny trase fra toppen av alpinbakken i Sæterlia og kjøpt ny snøkanon til å snølegge denne, slik at anlegget blir åpent fra kveldstoppen med en gang snøen kommer. 

Nyheter

Alpinanlegget i Sæterlia er i løpet av sommeren oppgradert med ny løypetrasé, en bedre park og en ny viftekanon for å produsere snø er kjøpt inn. Viftekanonen skal stå i øvre del av bakken og produsere snø til den nye traseen. Det vil bidra til snø fra det som kalles kveldstoppen og ned hele bakken fra første kunstsnø kan produseres. Med dette får alpinanlegget et løft publikum helt sikkert vil sette pris på og noe som nok vil bidra til et økt og jevnere besøk hele sesongen.