Glade Lotto-millionærer i Sunndal og Surnadal har innkassert 79,5 millioner kroner

31 glade Lotto-millionærer i Sunndal og Surnadal har innkassert til sammen 79, 5 millioner Lotto–kroner. Mens Sunndal har hele 19 Lotto-millionærer, bor 12 Lotto-millionærer i Surnadal. I Rindal derimot, der bor det ikke en eneste Lotto-millionær ifølge Norsk Tipping.

Populær telefon: De aller fleste drømmer om å bli oppringt fra Norsk Tipping. Totalt har 6765 personer i Norge blitt Lotto-millionærer, 380 av disse i Møre og Romsdal. På bildet: Trekningsredaktørene Steinar Bjørnsson (f.v.), Line Toller og Pie Skagsoset Norseng.  Foto: Ola A. Thorset/Norsk Tipping

Nyheter

Norsk Tipping opplyser at det totalt er 11 240 personer i Norge som har vunnet 1 million kroner eller mer på Norsk Tipping sine spill. Av alle disse har 6765 blitt Lotto-millionærer og 380 av dem kommer fra Møre og Romsdal.