Molde:

Politiet: Må vurdere om det er klubben eller enkeltpersoner som får bot

Molde fotballklubbs sølvfeiring på Aker stadion lørdag kveld er nå formelt under etterforsking.

FEIRING UTENFOR RAMMENE: Feiringen etter endt seriespill og sølvmedaljer lørdag kveld endte med det MFK selv omtaler som brudd på koronareglene. 14 utenforstående personer skal ha blitt en del av feiringen mot slutten av kvelden.  Foto: NTB

Nyheter

(Rbnett): – På bakgrunn av kontakten med MFK og medieoppslagene i går, har vi besluttet å etterforske det som skjedde på Aker stadion lørdag kveld. Vi har vært i kontakt med klubben på nytt i dag, dette for å få en nærmere redegjørelse fra dem om hva som skjedde. Vi har bedt om å få en rask tilbakemelding på dette, sier politiadvokat ved påtaleavdelinga i Molde, Anders Skorpen-Trøen, til Romsdals Budstikke.