fredagsgjesten:

Alle skulle hatt en ryggsekk med kaffe og godteri

Den første januar 1961 kom en frisk og god guttunge til verden. På samme dato, seksti år senere, skulle samme guttungen feire bursdag. Og mange var det som ville gjøre stas på han. Det blir gjerne sånn når godt folk skal feires. Jubilanten heter Zakki Lillebørset og det er han som er ukas fredagsgjest.

PÅ TUR: Zakki går på tur hver dag og mange av dem går til Litjdalen. Der er det hverken trimboks eller Stikkut-tur, så sjansen for å få gå alene er stor da. Foto: Tommy Fossum 

Nyheter

Er du på Facebook? I så fall er du kan hende venn med Zakki. Hvis ikke bør du søke opp Zakki AVFC og scrolle nedover profilen hans. Egentlig trengs ikke mer enn det for å skjønne at her snakker vi solid kar. Hel ved. Raus mot venner. Respekt for natur og folk. Lidenskap for fotball og musikk. En kokk som nyter maten, enten han er eneste gjest eller deler bordet med flere.