Elbileier strandet i Surnadal - fikk ikke lading OPPDATERT

Ladestasjonen virket ikke.

Illustrasjonsbilde.  Foto: Privat

Nyheter

Kristiansunderen Johan Teiseth opplevde alle elbileieres mareritt. Sist fredag var han på veg til hytta. Han hadde vært et ærend i Surnadal før han skulle til Sunndal i et møte og så videre til hytta på Oppdal. På veg inn til Sunndal så han det var fem mil kapasitet igjen på bilen. Han kjørte etter møtet til ladestasjonen bak Extra i Sunndal. En lader var ute av drift, den andre fungerte ikke. Telefon til kundesørvis var nytteløst, de kunne ikke løse problemet. Vel tenkte Teiseth. Jeg kjører tilbake til Surnadal så får jeg ladet der. Men skulle du sett. Ladestasjonen ved Altisenteret funket heller ikke. En ny telefon til kundesørvis for ladestasjonen, samme dame i røret, måtte bare beklage. Stasjonen i Surnadal ute av drift. Teiseth var så å si tom for strøm. Nødløsning ble lading ved Gjensidige i Surnadal til neste morgen. Tur til hytta ble det ikke den helga.