Nils Forren (Sp) slår et slag for å bevare Halsanaustan barnehage:

– Jeg vil i alle fall stemme imot

– Jeg vil i alle fall stemme mot en nedlegging av Halsanaustan barnehage, sier kommunestyrerepresentant Nils Forren (Sp), som legger ansvaret for den situasjonen kommunen nå står i på Høyre og dagens regjeringsplattform.

Er imot nedlegging: Nils Forren (20), som er kommunestyrerepresentant for Heim Senterparti og står på stortingsvalgslista for Trøndelag Senterparti, slår et slag for å bevare Halsanaustan barnehage. – Jeg kommer i alle fall til å stemme mot nedlegging!  Foto: Privat

Nyheter

Formannskapet vedtok rådmannens innstilling om å legge ned Halsanaustan barnehage fra 15. august i år, som første ledd i en innsparing på totalt 20 millioner kroner på kommunebudsjettet for 2021. Vedtaket innbefatter også nedlegging av en avdeling ved Grøtnes barnehage.