Bedrifter fra hele regionen i sving når Tove bygger fjøs på 1150 kvadratmeter

Leverandører fra Surnadal, Sunndal, Oppdal, Tingvoll og Heim er inne når det nye fjøset på Nestu på Musgjerd i Sunndalen bygges. – Det største fjøset vi har levert, sier Magnus Bøklep fra Bøfjorden sag.

I Nestu på Musgjerd i Sunndalen er det hektisk byggeaktivitet. I slutten av mars flytter kyrne i nytt fjøs i tømmer. Fjøset, som skal ha 150 dyr, er på 1150 kvadratmeter. – Jeg gleder meg, sier Tove Ørsund. I bakgrunnen står Geir Nilsen i Felleskjøpet, Magnus Bøklepp fra Bøfjord sag, heidi Stokke Paulsen fra G. K. Røe og byggeleder Per Ivar Hyldbakk fra Pargon.   Foto: Tommy Fossum

Nyheter

Nå er tak og vegger kommet på plass på det 1150 kvadratmeter store fjøset, som er bygd i tre. Det er 58 meter langt – og nesten 20 meter bredt.