Ettertraktede elever i arbeidsmarkedet

Elevene ved teknikk og industriell produksjon ved Surnadal videregåande skole er ettertraktet hos bedrifter.

Har planene klare: Silje Flaterås skal inn til førstegangstjeneste, Sondre Sponås har intervju hos Langset og Paul Magne Leangen skal til Storvik.  Foto: Geir Forbregd

Nyheter

Arbeidsgivere står nesten i kø for å sikre seg fagutdannet ungdom på Indre Nordmøre. Langset, Storvik, Hydro, Pipelife Norge, Møre Tre og Consto er noen av bedriftene som trenger håndverkere. Nylig var Langset og Storvik ute å sa det ble utdannet for få elever i faget teknikk og industriell produksjon til å fylle behovet for lærlinger hos dem. De åtte avgangselevene ved tip i Surnadal burde således kunne velge å vrake. Heller ikke de femten som går førsteåret burde ha problem med å få læreplass og jobb. Paul Magne Leangen er allerede inne hos Storvik, mens Sondre Sponås skal på intervju hos Langset.