Lokale festivalarrangører avventer

Lokale festivalarrangører over hele distriktet avventer koronasituasjonen før de tar den endelige beslutningen rundt sommerens arrangement. - Vi håper, men må medgi at det ser mørkt ut, sier leder Ivar Øyen i Eidsvåg Idrettslag.

FOLKEFEST: Eidsvågdagene har vært årets store folkefest i det tidligere kommunesenteret. I fjor ble arrangementet avlyst, og det er foreløpig usikkert om det er mulig å å arrangere festen også i år.   Foto: Elin Høstmark

Nyheter

Eidsvåg idrettslag har i over 20 år arrangert Eidsvågdagene som bidrar til virkelig å sette fart på bygda den andre helga i juni. Som andre arrangement som samler mye folk, måtte også Eidsvågdagene avlyses i fjor. Idrettslaget har de seinere årene hatt en nettoinntekt på rundt 100.000 kroner på arrangementet. Ivar Øyen er glad for at den statlige koronastøtta dekte rundt 80% av fjorårets tapte inntekter.