Frykter smitteutbrudd skal bli større

Mener elever burde få hjemmeundervisning denne uka

En elev ved Sunndal videregående skole stiller seg spørrende til at skolen har gult nivå og holder åpent, selv om det er flere som har fått påvist smitte av mutert virusvariant i Sunndal.

Tror smitten kan spre seg i større grad: Tanya Bykova er en av elevene ved Sunndal videregående skole som mener det burde være hjemmeundervisning denne uka. Bykova og flere hun kjenner frykter at den muterte virusvarianten skal spre seg og resultere i et større smitteutbrudd.  Foto: Privat

Nyheter

Tanya Bykova går tredje året på studiespesialiserende ved Sunndal videregående skole. Hun mener det hadde vært fornuftig med hjemmeundervisning denne uka og er bekymret for at undervisning på skolen, skal øke sjansen for at det muterte koronaviruset sprer seg ytterligere i Sunndal. Dersom det avgrensede smitteutbruddet skulle utvikle seg til et større utbrudd, frykter hun at elevene må ha hjemmeundervisning store deler av det som er igjen av inneværende skoleår.