Bygdefolket i Eikesdal og Eresfjord frykter for framtidig skoletilbud:

– Vi er oppriktig bekymra

– Vi er klar over at det ikke skjer endringer i skoletilbudet med det aller første, men det er veldig viktig for oss allerede nå å gi klart uttrykk for de sterke bekymringene som er i ferd med å feste seg både i Eikesdal og i Eresfjord, sier Elin Ulateig Austigard i Eikesdal bygdalag.

KLAR BESKJED FRA FORELDRENE: Barnefamiliene i Eikesdal sier de kan bli nødt til å flytte dersom kommunen ødelegger for skoletilbudet i Eresfjord slik at ungene må kjøres til Eidsvåg! Foto: Sigmund Tjelle 

Det koster å følge opp intensjonen om å ha lys i alle hus. Skulle føttene bli slått unna skolen i Eresfjord vil det som i festtaler omtales som "indrefileten" i nye Molde kommune, bli mørklagt. – Det koster å følge opp intensjonen om å ha lys i alle hus. Skulle føttene bli slått unna skolen i Eresfjord vil det som i festtaler omtales som "indrefileten" i nye Molde kommune, bli mørklagt.

Nyheter

De administrative utredningene som er gjort i arbeidet med rulleringen av skolebruksplanen i Molde har resultert i stor frustrasjon og frykt for skoletilbudet i indre deler av tidligere Nesset kommune.