Frykter snøkaos – behold piggdekkene på

Det kan bli en glatt avslutning på påsken for de som skal hjem i Vestland, Møre og Romsdal og Trøndelag. Det er sendt ut gult farevarsel om mye snø fra søndag kveld.

Tryg Forsikring mener de som har sommerdekk bør legge om eller la bilen stå inntil videre, da det er meldt mye snø til helga.   Foto: Tryg Forsikring / Shutterstock

Nyheter

– Vi frykter snøkaos, og ber bilister sko seg etter forholdene, hvilket vil si piggdekk eller vinterdekk. Har du sommerdekk bør du legge om eller la bilen stå inntil videre, ellers risikerer du å måtte dekke skadeutgifter selv hvis noe skulle skje. Det er meldt mye snø, opptil 15 centimeter ved kysten og mer i høyden. Alle som skal kjøre under slike forhold bør ta det med ro og kjøre forsiktig, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring.