Tilbake på skatten:

Personer i Møre og Romsdal ligger an til å få 1,66 milliarder igjen på skatten

Skattemeldingen er nå sendt ut til 236 000 skattytere i Møre og Romsdal. – Husk å sjekke at opplysningene stemmer og fyll ut det som mangler, slik at du betaler riktig skatt, oppfordrer skattedirektør Nina Schanke Funnemark. - Pressemelding.

Ikke ferdigutfylt: Skattemeldingen er nå sendt ut til fem millioner personer. Husk å sjekke at opplysningene stemmer og fyll ut det som mangler, slik at du betaler riktig skatt, oppfordrer skattedirektør Nina Schanke Funnemark.   Foto: Skatteetaten.no

Nyheter

Skattemeldingen til lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende ble sendt ut mellom 16. mars og 7. april. Selv om skattemeldingen er forhåndsutfylt, er den ikke ferdigutfylt. Det vil være informasjon som du selv må fylle inn, for eksempel om fradrag, ekstra inntekter eller verdier i andre land. Det er derfor viktig at du sjekker at opplysningen er korrekte.