Mistet sønnen for sju år siden i Øksendalsfjella, hvor det gikk et kjempeskred i helga:

- Det er rystende å se skisporene ved raset

Et kjempeskred sopte 1100 meter ned i det populære skiterrenget innerst i Øksendalen i helga. Onsdag 14. april er det sju år siden Liv og Knut Harald Drøpping mistet sønnen Ola Inge i et skred i samme område. Nå har de kontaktet ordføreren.

Det går tre skispor gjennom det store snøskredet, som gikk i helga ved Brandstad, helt øverst i Øksendal. Skredområdet er et populært utgangspunkt for flere skiturer, og for sju år siden mistet fire unge menn sine liv i et skred i samme område.  Foto: Gjermund Svinsås

Nyheter

Meldingen om at Ola Inge var savnet ble starten på de verste døgnene i Liv og Knut Harald Drøppings liv. Den dagen tok livet en helt ny vending for ekteparet på Drøpping i Ålvundfjord.