Eirik fra Kvanne skal bryne seg på de beste

Eirik Vang Aas er noe så sjeldent som en syklist fra Indre Nordmøre som hevder seg nasjonalt. Kvanne-gutten markerte seg i sin siste juniorsesong i fjor og det har han også ambisjoner om å gjøre i seniorklassen i år.

SPENNENDE: Eirik Vang Aas fra Kvanne blir sett på som en av de mest spennende unge sykkelseniorene. 18-åringen ser frem til seniordebuten.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Eirik ser frem til å bryne seg på Edvard Boason Hagen og de norske Tour de France-syklistene i norgesmesterskapet og eventuelle andre ritt. Den svært så treningsvillige og dedikerte syklisten er klar for å sykle lengre distanser og ikke minst bidra til at det blir gode Gauldal Sykkelklubb-plasseringer. Vang Aas har vært en del av det systemet etter at han for to og et halvt år siden flyttet til Melhus og begynte på sykkelgymnas. Før det hadde han syklet lite.