Erik mister fire sesonger

Erik Løfald er helårsutøver i langrenn og friidrett og ser ut til å få spolert hele fire sesonger. Det synes 18-åringen fra Rindal er veldig kjedelig.

MOTIVERT: Erik Løfald er treningsvillig og dedikert selv om han mister fire juniorsesonger på grunn av koronaen.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Han fikk sin andre sesong på juniornivå som langrennjunior ødelagt i fjor ettersom junior-NM og vinterens store mål gikk fløyten. Erik hadde pakket og var klar for å reise på Beitostølen da det kom beskjed om at juniornorgesmesterskapet var avlyst. Det ble heller ingen flere norgescuprenn og norgescupfinale på unggutten. Noen uker senere kom meldingen om at Holmenkollstafetten og St.Olavsloppet som han hadde sett sånn frem til også var avlyst. Dermed var et merkelig idrettsår et faktum for Løfald.