Glad for den gode mottakelsen:

– Når jeg er borte vil noe stå igjen etter meg, det synes jeg er en fin tanke

Tiger Garté sier han føler ydmykhet og stolthet over at de tre bøkene «Burnout», «Fuglehotellet» og nå sist; «Dette dreper oss», er innkjøpt av Kulturrådet og vil finnes i landets skole- og folkebibliotek.

Godt timet bokutgivelse: Tiger Garté er veldig glad for de gode tilbakemeldingene han har fått for sin siste bok «Dette dreper oss». Bokutgivelsen var usedvanlig godt timet da den omhandler far og sønn som forlater alt og flytter ut i skogen i frykt for blant annet pandemier.   Foto: Geir Dokken Photography

Nyheter

Forfatter og forlagsredaktør Tiger Garté syntes det var en fin beskjed å få da han i helga fikk e–post om at hans siste bok «Dette dreper oss» har blitt innkjøpt av Kulturrådet og at 1680 eksemplar av denne boka nå blir spredt rundt til skole- og folkebibliotekene rundt om i landet.