Fredagsgjest:

Her er han: Jo butikkmann

Han er medeier og daglig leder ved Intersport på Alti i Surnadal. Men titler har han aldri brydd seg om. Det er butikkmann han er, sier han. Mannen er Jo Kvande Hansen og det er han som er ukas fredagsgjest.

Mjuk mann: – Jeg er egentlig så mjuk som det går an faktisk. Griner så det står etter når ungene blir glade for ei t-skjorte de lenge har ønsket seg. 

Nyheter

Det er kaos i butikken. Fagfolk flyr høyt og lavt. Elektrikere utvider el-anlegget, det monteres diverse og males. Det slår oss at det er mangel på wow-faktor. Vanskelig med superlativer for å beskrive lokalet. Det har sin naturlige forklaring. For Jo og de andre to medeierne – kona Astrid og svigerfar Olaf Moen – er godt igang med total fornyelse av butikken. En investering av et sånt kaliber koster. I overkant av to millioner norske kroner. Sprekt satset, sier vi. Jo har på forhånd spekulert på hva han synes er viktig at kommer fram i intervjuet.