Skal betjene forsikringskunder i Surnadal: – Nå kan kundene senke skuldrene og de trenger ikke foreta seg noe

Sunndal Sparebank overtar forsikringsportefølje og styrker markedsmulighetene i nordre del av Møre og Romsdal.

– Stor dag: Sunndal Sparebank er godt tilfreds med å ha sikret seg avtale med Eika Forsikring og åpner forsikringskontor i Surnadal. Steinar Aasbø kommer til å betjene dette noen dager i uka, men forteller han alltid er tilgjengelig. Fra venstre Jonny Engdahl, Jorunn Klingøy, Torgrim Aaram Schaanning, Steinar Aasbø, Reidun Brevik, Ingrid Dragseth og Svein Tidemann.  Foto: Tina Fløystad

Nyheter

I forbindelse med at Surnadal Sparebank overdrar sin virksomhet til Sparebank 1 Nordvest og blir Sparebank 1 Nordmøre, har Sunndal Sparebank inngått distribusjonsavtale med Eika Forsikring om å betjene forsikringskundene til Surnadal Sparebank fra mandag 3. mai 2021, skriver Sunndal Sparebank i en pressemelding.