Inviterer til militærhistorisk utstilling:

– Historie som må tas vare på

I forbindelse med frigjørings– og veterandagen 8. mai inviterer fire entusiaster til krigshistorisk samling og utstilling i Surnadal kulturhus lørdag. Her blir også filmen «Krigsminner fra Surnadal» vist.

Ivrige samlere: Eskil A. Øverland (t.v.) og Eskil Andersen er begge ivrige samlere av gjenstander fra 2. verdenskrig. Her viser Øverland fram en tro kopi av en MP40, 9 millimeter, et automatvåpen utviklet i Nazi-Tyskland. Lørdag inviterer de til utstilling sammen med Jo Inge Øverland og Petter Forberg.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Det er Jo Inge Øverland og sønnen Eskil Aarnes Øverland, sammen med Petter Forberg og Eskil Andersen som lørdag inviterer til militærhistorisk utstilling i Galleri Finstuå, i samarbeid med Surnadal kommune og Indre Nordmøre Forsvarsforening.