Sp-besøk i Rindal:

Opptatt av snøskuterløyper

Toppkandidatene på valglista til Trøndelag Senterparti er på valgturné. Mandag fikk Halsa og Rindal besøk av Ola Borten Moe, Heidi Greni og Maren Grøthe. Ett av temaene i Rindal var lovlige snøskuterløyper.

Salgslokaler: Senterpartikandidatene fra Trøndelag fikk omvisning i nybutikken til RBL som kommer til å åpne tidlig i juni. Vi ser tredjekandidat Maren Grøthe, førstekandidat Ola Borten Moe, daglig leder RBL, Jon Moen, kommunepolitiker Kjetil Løften, ordfører Vibeke Langli, leder Rindal SP, Arild Haugen, styreleder RBL, Ola Heggem og andrekandidat Trøndelag SP, Heidi Greni. 

Nyheter

Førstekandidat på valglista til Trøndelag Senterparti, Ola Borten Moe, andrekandidat Heidi Greni og tredjekandidat og ungdomsrepresentant Maren Grøthe startet besøket i Rindal i nybygget til Rindal Bil- og Landbrukssenter (RBL).