Teknologisk banebrytende prosjekt:

– Dette er både artig og kjempespennende

Det sier avdelingsleder ved Geitbåtmuseet i Valsøyfjord, Lisabeth Syltøy Fiske, etter at betongheller armert med resirkulert aluminium kom på plass ved inngangspartiet til det totalrenoverte museet mandag. En av hellene er prydet med en geitbåt i aluminium – som er hentet fra motorblokka til en kondemnert bil.

Gleder seg: Dette er både artig og kjempespennende! Jeg synes det er viktig at museene er med på å gå foran i forhold til framtida og bærekraft, sier Lisabeth Syltøy Fiske, som er avdelingsleder ved Geitbåtmuseet og Husasnotra. Hun gleder seg til de kan åpne dørene for publikum.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Geitbåtmuseet skal etter planen åpne dørene for publikum i 2022 etter flere år med renovering av det historiske bygget, «Sliperiet», som huser båtutstillingen. Bygget har fått delvis nye vegger, nytt tak og nye vindu.