Ber publikum i Møre og Romsdal om hjelp i et utvidet søk etter savnet mann

Innlandet politidistrikt ber publikum over i Møre og Romsdal politidistrikt om hjelp i et utvidet søk etter den savnede Emil Magnus Edvardsson (29). Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt.

Emil Magnus Edvardsson (29).  Foto: Privat

Nyheter

Edvardsson har vært savnet siden tirsdag kveld den 1. juni. Han gikk på tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen og målet var fjelltoppen Gråhøe. Savnede er ikke kjent i området, skriver Møre og Romsdal politidistrikt i en pressemelding.

Edvardsson bruker til vanlig stemningsstabiliserende medisiner som han nå ikke har tilgang på. Han kan derfor fremstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Tidligere har politiet i Innlandet bedt hytteeiere om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sine i fjellregionen i Gudbrandsdalen. Nå bes det om ytterligere hjelp fra publikum i retning nordvest og innover i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Har du hytte eller eiendom i dette området? Da ber politiet deg om å ta en ekstra sjekk. Er du på tur i området? Da ber politiet om at du er litt ekstra observant og ser etter den savnede.

Har du observasjoner som kan være av interesse i søket etter den savnede, bes du om å ta kontakt på telefon 62 53 90 00 eller 02800.

– I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av mannen som har vært savnet siden 1. juni etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding 3. juni.

Beskrivelse

Emil Magnus Edvardsson (29) er fra Oslo. Han er omtrent 178 cm høy, slank og brunt hår.

  Foto: Privat

Han er iført oransje shorts, hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en blå/turkis behandlingsteip på det ene kneet. Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt.

  Foto: Privat

For mer informasjon, les pressemelding fra Innlandet politidistrikt publisert 4. juni her og pressemelding publisert 3. juni her.