Mobiliserer mot biogassanlegg:

- Dette frykter vi virkelig. Nå må folk våkne opp!

Naboer til Sunndal Næringspark, hvor Ductor planlegger å bygge et biogassanlegg, er svært bekymret, spesielt for lukt. - Vi frykter anlegget vil gjøre at vi får en plagsomt lukt på Sunndalsøra store deler av året. Dette kan ramme mange.

Vegard Hundseth (fra venstre), Marit Ulleland, Lene Sten, Sol Stafsnes og Ivar Sten har sammen med Ann-Lene Kleiven (ikke til stede) dannet en aksjonsgruppe som er sterkt bekymret for en etablering av et biogassanlegg i Sunndal Næringspark. 

Nyheter

- Men også gasslekkasje og eksplosjonsfaren gjør oss svært bekymret, og derfor vil vi at et slikt anlegg ikke lokaliseres på dette området. Nå må folk på Sunndalsøra våkne, sier Marit Ulleland i gruppa Nei til biogassanlegg på Håsøran.