Rørt bibliotekar og engasjert lærer: – Skal man bli en god leser, må man øve hver dag

Barne- og ungdomsbibliotekar Torgeir Brun besøkte fjerde klasse ved Sande skole for å gi en oppmerksomhet til elevene og læreren deres, Eva Hagen. De har nemlig satset på å bli gode lesere.

Belønning: Elevene fikk is som belønning for den gode innsatsen de har gjort innen lesing. Eva Hagen sier at det varmer lærerhjertet når elevene sier at de er ferdig med boken sin.   Foto: Eirin Øyen

Nyheter

Eva hagen er lærer ved Sande barneskole i Sunndal og er en av de lærerne som fokuserer mye på lesing. En person som har hjulpet henne mye med å finne gode bøker til barna er Torgeir Brun, som jobber ved Sunndal folkebibliotek. Når Eva er innom biblioteket er det mange bøker som skal hentes. Elevene ved fjerde klasse på Sande skole har sine favoritter, som for eksempel Rampete Robin, Amuletten, Kaptein Supertruse og Nordlys. Elevene er også veldig glade i tegneserier og Donald Duck er en stor favoritt.