Adrenalinkick og mestring for store og små

Eierne ved Høyt & Lavt Valsøya er godt fornøyde med utviklinga. Fornøyde er også gjestene som kommer hit fra hele landet for å kose seg i den populære klatreparken.

Tipp-topp: Venninnene Solveig Fløystad Lystad (f.v.), Olava Tøndel, Norunn Hovde Astad og Serine Væge Slupphaug fra Kyrksæterøra hadde en tipp-topp dag i klatreparken. John Marius Astad var med som sjåfør og "guide".  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Det er langhelg og godt vær når vi legger turen innom Valsøya pinseaften, en veldig god kombinasjon for både campingen og klatreparken. Campingen er stappfull av bobiler og campingvogner, og mange familier har seg leid hytte for helga. Her koser de seg i godværet og kjøper seg middag ved Valsøytunet, som har en svært smaksrik og variert meny.