Stolte av å fremme gode verdier:

Inviterer til historisk Pride-markering i Surnadal

Førstkommende lørdag er det klart for historiens første Pride-markering med tog og appeller i Surnadal. – Vi ønsker å bo i en kommune som er inkluderende og viser respekt, der alle skal ha det bra og føle seg verdsatt.

Historisk arrangement: Denne gjengen håper at mange vil bli med og vise sin støtte lørdag 26. juni når de inviterer til historiens første Pride-parade i Surnadal. F.v.: Karina Kalvik, Kari Evensen, Aimee Foss-Kalvik, Annett Ranes og Lilly Gunn Nyheim. 

Nyheter

Det sier tidligere Surnadal-ordfører Lilly Gunn Nyheim, som er en av initiativtakerne til den kommende Pride-paraden. Med seg på laget har hun Kari Evensen, Karina Kalvik, Annett Ranes og Mona Stenberg, som søndag inviterte til et lite pressetreff for å nå ut til flest mulig.