Dordi løp fort på Bislett

Dordi Forseth er et stort mellomdistansetalent. Det beviste Sunndal-jenta på nytt i Sommerstevnet på Bislett før helga. Nå er 15-åringen som hoppet rundt på krykker i ni måneder i fjor, klar for både UM og junior-NM.

TILBAKE FOR FULLT: Dordi Forseth er tilbake i konkurransemodus etter å ha hoppet rundt på krykker i fjor. Hun løp fort i Sommerstevnet på Bislett.  Foto: Privat

Nyheter

– Jeg er veldig fornøyd med progresjonen selv om jeg hadde forhåpninger om å løpe litt fortere enn jeg gjorde på Bislett. Men det ble ny personlig rekord, og jeg har lyst til å pynte på den senere i sommer. Det er veldig artig at jeg har kvalifisert meg både for Ungdomsmesterskapet og junior-NM. Et av sommerens store mål var å kvalifisere seg for UM som i år arrangeres i Trondheim. Det er bonus at jeg også har klart junior-NM-kravet i Bergen, sier Dordi til lokalavisa.