Veldig fornøyde med resultatet - sjøl om det har vært en utfordrende tid

Etter år med politiske vedtak, planlegging og renovering, feiret beboere, ansatte og spesielt inviterte reåpningen av sykehjemmet på Liabø mandag 30. august. Både prosjektleder Rolf Sandvik, politikere, de ansatte - og alle andre, er veldig godt fornøyde med resultatet.

Midt oppi det: Enhetsleder helse og mestring, avd. Liabø, Milly Bente Nørsett (f.v.), spurte seksjonslederne Siri Sæterbø, Grethe Husby Settemsdal og Gunhild Engeset Megård, samt vaktmester Olav Leon Fjærli, om hvordan det har vært å stå midt oppi alt under renoveringsprosessen. Skjermbilde fra Heim kommunes video fra åpningsfesten. 

Nyheter

Det ble servert både musikk, sang, taler, kake, kaffe og bobler da det nyrenoverte sykehjemmet på Liabø offisielt ble gjenåpnet mandag 30. august, der de frammøtte også fikk høre mer om prosessen helt fra de første politiske vedtak ble gjort og fram til sykeheimen nå står ferdig renovert.