Per Vidar Kjølmoen (Ap) forbereder jobben på Stortinget

– Jeg vil påvirke samfunnsutviklinga

Per Vidar Kjølmoen er lettet og glad over å ha ledet Arbeiderpartiet til to stortingsmandater fra Møre og Romsdal. - Jeg forstår ikke noe av Helge Ortens frykt for fellessjukehuset. Det skal bygges med de funksjonene som er planlagt for, sier han.

Vil bygge mer veg: - De siste åtte åra har det nesten ikke blitt bygget riksveg i Møre og Romsdal. Vi står på Møreaksen som før. Det er viktig at vi i Møre og Romsdal bygger vegene vi har mulighet til, sier Per Vidar Kjølmoen. Her sammen med Aps andre stortingsrepresentant, Åse Karin Ask Bakke fra Harøya/Ålesund.  FOTO: JOACHIM CONSTANTIN HØYER 

Nyheter

(RBnett) Per Vidar Kjølmoen (48) har kjørt nærmere 15.000 kilometer rundt i fylket for å drive valgkamp for Ap.