Russen samler inn penger til forskning på demens

Hvert år den 21. september markeres den internasjonale Alzheimerdagen. I den forbindelse avholdes årets demensaksjon. Den 20. og 21. september får de fleste besøk av bøssebærere, og også i år er det russen som går fra dør til dør.

Russen i Surnadal og Rindal skal også i år gå med bøsser i forbindelse med årets Demensaksjon. Pengene som samles inn går til forskning på sykdommen. I tillegg kan lokallag søke om midler fra innsamlingen til diverse lokale arrangement. I fremste rekke står Liv Botten (i rød jakke) fra Surnadal demensforening og helselag, russepresident (i svart genser) Lars Kristoffer Kårvatn Moen, og helt til høyre leder for Rindal Demensforening, Bettina Røen Helgetun.  Foto: Nanna Ranes

Nyheter

Surnadal demensforening og helselag står sammen med Rindal demensforening bak pengeinnsamlingen. Tirsdag denne uken var de på besøk hos russen ved Surnadal vgs. Liv Botten og Bettina Røen Helgetun møtte en innsatsvillig og motivert gjeng i skolens auditorium. Liv Botten oppfordret elevene til å stille med så mange bøssebærere som mulig.