– Det er synd for Norge, klimaet og framtidas arbeidsplasser

MDGs førstekandidat i Møre og Romsdal, Carl Johansen fra Sunndal, medgir at han er skuffet etter årets valg.

MDG kom ikke over sperregrensa. - Det er synd for Norge, klimaet og framtidas arbeidsplasser, sier sunndalingen Carl Johansen, som var partiets 1. kandidat i Møre og Romsdal.  Foto: Tommy Fossum

Nyheter

– Vi er 1700 stemmer unna et historisk resultat. Det viser at hver stemme teller, og at deltagelse i demokratiet, nedenfra og opp, er helt avgjørende for endring. Tusen takk til alle som har stemt på oss! Dere og vi har flyttet debatten mer enn noe annet parti i Norge de siste årene. Det er en enda større bragd enn å komme over sperregrensa, og alle våre fantastiske frivillige og tillitsvalgte fortjener en stor takk for den innsatsen de har lagt ned. MDG er og har alltid vært en grasrotbevegelse, og den rekordartede medlemsveksten nå i høst viser at vi har et enormt potensial. Nå skal vi konsentrere oss om å bygge partiet videre, og vi inviterer alle som vil til å være med, uttaler Carl Johansen etter at Driva har bedt ham om en kommentar til valget.