Har snudd minus til pluss:

Skal feire en 20-åring i god form

Etter et par år med røde tall ble det tatt noen grep som førte til overskudd i fjor, og som også ser ut til å gi pluss i år. Halsa Interkommunale Psykiatriske Senter (HIPS) fylte 20 år 14. september, og det er en 20-åring i god form som skal feires blant annet med jubileumsmiddager, kaffe og kaker for brukere, ansatte og inviterte gjester.

Trives på jobb: Daglig leder Gøran Tamminen skryter av de ansatte ved HIPS, og får også ros tilbake. Her sammen med fagarbeider Mai Ngoc Diep (f.v), sosionom Renate Inderhaug og sykepleier Marthe Vognild, som forteller om en veldig god arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

HIPS ble stiftet 14. september 2001 og fylte dermed 20 år i år. Dette skal naturligvis markeres skikkelig.