Én fikk jobb, men de var to som ville flytte

– Det er veldig bra at bedriftene hjelper hverandre

Alisher Djuraev fikk jobb på Sunndalsøra og nevnte i intervjuprosessen at han hadde samboer. De bodde i Mosjøen, men ville flytte hvis begge fant seg ny jobb. Kort tid etter ble My Nhung Tran kalt inn til intervju.

To som trengte jobb: My Nhung Tran og Alisher Djuraev jobbet og bodde i Mosjøen. Så fikk Alisher jobb på Sunndalsøra. De var begge villige til å flytte nedover, men My ble værende i Mosjøen til hun også hadde funnet seg jobb på Sunndalsøra. Takket være Alishers fremoverlente, nye arbeidsgiver, ordnet det seg.   Foto: Tina Fløystad

Nyheter

I juni begynte Alisher Djuraev (28) i ny jobb på Sunndalsøra. Etter fire år på Alcoa sitt aluminiumsverk i Mosjøen var han klar for en jobb hvor han ikke måtte jobbe så mye i helgene og på kveldstid.