Pynter opp hus og traktor med tusenvis av lys:

"Jeg kunne hatt lyst til å sette opp et stort banner på taket med Nei til Acer på"

– Vi trenger litt ekstra lys nå i mørketida. Spesielt i ei tid der mange veglys rundt om er mørke, sier Kjell Arild Skjørsæther. På «lærå» i Eidsvåg lyser tusenvis av lys opp både bolighuset og brøytetraktoren.

FINT PYNTET: - Jeg legger vekt på å gjøre lyspyntinga skikkelig, sier Kjell Arild Skjørsæther. Foto: Sigmund Tjelle.  Foto: Sigmund Tjelle.

Nyheter

– Vi kaller det vinterlys. Vanligvis slår jeg ikke på lysene før nærmere advent, men i år tenker jeg det er greit å starte litt tidligere da det har vært dårlig med fungerende veglys her den siste tida. Tilbakemeldingene er i all hovedsak positive. Det er i alle fall mange som går forbi her for å se både på huset og traktoren, sier den tidligere skihopperen.