Midlertidig stenging av Valsøyfjord barnehage

Heim kommune har i løpet av helgen mottatt beskjed om ni positive hurtigtester. Fire av disse opplyste vi om i går.

  Foto: NTB

Nyheter

Valsøyfjord barnehage stenges mandag og tirsdag.


Nye smittetilfeller i Heim

Laurdag kveld meldte Heim kommune om at fire personar har testa positivt på hurtigtest. Ingen av desse er knytta til tilfella dei opplyste om på fredag. Dei positive prøvane berører Valsøybotn barnehage og 5.klasse på Halsa barne- og ungdomsskole.


Fire av testene kan knyttes til Valsøyfjord barnehage. Det er gjennomført ytterligere testing. I påvente av flere prøvesvar, og for å få oversikt, velger kommunen å stenge Valsøyfjord barnehage både mandag og tirsdag. Kommunen tar en ny vurdering om eventuelt videre stenging i løpet av tirsdag. Foresatte er informert.

To av de positive testene tilhører elever som går i 5. klasse på Halsa barne- og ungdomsskole. Det er gjennomført testing og det er per nå ikke grunnlag for å sette inn tiltak i forbindelse med disse tilfellene.